Du dras av min glädje.

Det är verkligen skillnad på förr och nu. På livet förstås. Och på mig. Men nu menar jag i läsare. Här på bloggen. Förut såg människor på häxbränningar. Halshuggningar. Man kan tro att vi utvecklats från det. Men vi drar oss lika mycket till katastrofer nu. Är det av nyfikenhet vi gör det? Eller är det nåt i våra stenåldershjärnor? Min historia Hampus historia är … Fortsätt läsa Du dras av min glädje.

Om sen finns?

Kortare jobbdag idag eftersom sjukdom finns hemma igen. Amira har feber. Detta året har varit otroligt. Fast hursomhelst, jag föredrar VAB framför sorg. Säger sig väl självt. Men ändå. Tänk att så många lyckliga inte ens har det som ett alternativ. Precis som jag. Före allting. Jag fortsätter att drömma om boken. Att skriva den. Pga tidsbrist skriver jag istället barnböcker. En ny bok påbörjas … Fortsätt läsa Om sen finns?

Att ta hand om en gravsten.

Ikväll var jag till graven igen. Jag liksom nästan sprang dit. Inombords nästan förväntansfull. Pirrig. Jag kom på mig själv att tänka att det kändes som att han skulle vara där. Min lilla pojke. Det som fanns där var en gravsten täckt med snö. Jag försökte skotta mig fram eftersom gången dit var full med snö också. Råheten slog mig. Som att Hampus faktiskt låg … Fortsätt läsa Att ta hand om en gravsten.

En bra mamma, en stressig morgon.

Imorse var det en sån morgon som många morgnar är. Lite tid. Alla trötta. Motstånd. Amira bröt samman först. Hon vägrade ha overallen. -”Jag vill inte, jag vill inte”! Hon skrek och grät i panik. Pappa försökte tvinga henne -”Du måste ha den.” Sådär som man gör när man är stressad. Jag bestämde mig för att jag gott kunde bli några minuter sen. Jag tog … Fortsätt läsa En bra mamma, en stressig morgon.

Mysig aktivitet!

För några dagar sedan hade vi bio hemma. Det blev en riktig heldags-aktivitet. Första delen av dagen pga tjat och skavsår i mammas öron. Andra delen pga förberedelser. Vi gjorde en prislista. La popcorn i pappersmuggar och chips i små papperspåsar. Såklart behövde vi också pengar och de pysslades och pryddes. Sen släckte vi alla lampor förutom den över kassan. När alla hade handlat sina … Fortsätt läsa Mysig aktivitet!