Fru.mammamage ❤️

Här kommer snabba Följ-tips!

Man kan fortfarande få de nya inläggen snabbt i sin inkorg. Det är bara att fylla i sin mailadress i sidopanelen till höger (som på mobilen är allra längst ner)

Men Fru Mammamage har även fått sitt Instagram-konto. Ni hittar mig på fru.mammamage. Ni kommer kunna följa bloggen där (bild på inlägg). Jag kommer försöka motivera till att leva. Mot stjärnorna genom svårigheter, ni vet. Eftersom LCHF är nånting som jag själv mår så enormt mycket bättre på, så kommer jag även att tipsa om recept.

Följ mig gärna, kontakta mig, dela med andra och kanske dela med er egna historier. Kanske vill ni dela er sorgehistoria här på bloggen? Låt oss sprida kunskap tillsammans. Överleva tillsammans. Må lite bättre. Tillsammans.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s