Att planera sina steg.

Inte så kul bild kanske, men en hemskt kul process! Efter att valparna flyttat har som allt tagit fart. Eftersom det verkar som att bygget av vårt garage (år 1964) verkar ha varit ett hopplock av spillvirke, så behövdes en ordentlig stärkning innan betongpannor ska på.

Nu är det dock en hel massa: –”Jaha, justja, det där borde vi ha tänkt på.” Nån som renoverat som känner igen sig? Som det där med elen till exempel. Elkablar som helt plötsligt dyker upp och inte går att bygga över. Eller typ en gammal soprumsdörr (ni vet en sån liten) som inte alls är aktuell längre. Hur bygger man för att få plats med en stor dörr sen?

Efter all vår renovering så blir vi kanske nångång bättre på att planera och tänka igenom alla steg. Blir mer och mer imponerad av alla personer som tar sig an stora projekt.

Men det är sambons bekymmer. Själv sitter jag i en bil, med två sovande barn, i väntan på att köpa lördagsgodis. Så ja, ni kan ju förstå varför jag säger att det där byggandet är en kul process.

2 kommentarer Lägg till

 1. Biggeros skriver:

  Det är alltid roligt att ha projekt på gång. Vi har precis avslutat vårt. Det blev en pool och två murar runt huset. Lycka till!!!

  Gilla

  1. majaerika skriver:

   Så härligt med pool! 🤩 Tack så mycket!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s