Vad är nästa steg?

on

Jag har mitt jobb och jag har alltid trivts.

Däremot börjar jag fundera,

efter allt som hänt.

Vad vill jag egentligen jobba med?

Och framförallt,

om inte arbete på dagtid

skulle vara att föredra.

Kanske passa den familj som är kvar bättre?

Av den anledningen

vill jag slänga ut detta.

Jag skulle vilja ha era tips.

Jag har alltid jobbat med människor.

Brunnit för att stötta i svåra situationer.

Min syster säger

att jag är stark, envis och fantastisk

(hon är kanske partisk 🙈)

Jag är öppen för alla tankar.

Kanske ska jag helt byta bana?

Känner jag någon med idéer och förslag?

4 kommentarer Lägg till

 1. Morfar skriver:

  ❤️ Pappa är dålig att tippsa, men bollplankar gärna! Journalist? ❤️

  Gilla

  1. majaerika skriver:

   Nej journalist skulle jag nog inte klara av att vara. Hur går det med att hjälpa till att sortera bloggen? Till boken?

   Gilla

 2. lingva skriver:

  Jobba med något som ger dig mening! Något du kan känna att du brinner för och som ger dig något tillbaka.

  Beklagar din sorg. Så fruktansvärt att behöva uppleva sitt eget barns död. Obegripligt att föreställa sig, men jag fällde många tårar när jag läste dina texter om vad som hänt. Har själv en son som jag ständigt går runt och oroar mig för att något ska hända.

  Ta hand om dig själv och låt dig läka! Låt det smärtsamma, vreden, hatet, kärleken, saknaden, minnena komma ut… Tillåt det bara komma. Det sägs att man lär sig leva med det då. Kanske läker aldrig tiden sår, men man kan lära sig att leva med såren. Minnas och älska. Vilken fantastisk son du hade!

  Styrkekramar!

  /C

  http://fondofhome.blogg.se – nyinvigd renoverings-/inredningsblogg

  Gilla

 3. Ida skriver:

  Jag känner dig inte, men av det jag kan utläsa i bloggen, så tycker jag att du ska läsa vidare till något, för jag tror att du är en ”tänkare” som skulle gilla att läsa, analysera och utvecklas av det. Kanske sjuksköterska eller socionom/kurator? Men du är ju också estetiskt lagd så vitt jag kan se, så kanske något som rör inredning kan passa?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s